Az én titkos kis Világom...
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
“Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.” (Thomas Huxley)

2011. november 7., hétfő

Zoknilény Ducibaba :)

     Itt olvastam a készítéséről és egyből kedvet kaptam hozzá, hogy megcsináljam :)



     Elkészítés után odaadtam Leventének és nagyon aranyos volt egyből ringatni kezdte utána már annyira nem volt érdekes számára, azonban Tomszi kiszúrta, odakúszott és egyből a haját kezdte babrálni, majdnem szét is jött, de időben odaértem :) Szóval ez a játék még, vagy egyáltalán nem a törpéknek való :)

     A másik dolog amiről írni szerettem volna az egy mozgalom!



Sokan csak kukkoljuk a másikat, elolvassuk a blogját, de nem hagyunk kommentet, pedig ezzel én is úgy vagyok, hogy készítek valamit akkor örömmel mutatom meg remélve, hogy másnak is tetszik... Viszont amikor nincs komment, akkor elbizonytalanodom, hogy ennyire béna, amit csináltam, vagy amiről írok... 
De most elért minket a változás szele, szóval lehet csatlakozni a mozgalomhoz!!! :) Részletek ITT

Ui.: tudom mindenki a féjszbúúúkon (tudom, hogy nem így kell írni, de csakazértis) van, már játékot is ott hirdetnek sokan, pedig én fent se vagyok, nem, hogy a blogom... Ahhh...

9 megjegyzés:

Ágnes írta...

Ez a ducibaba... szerintem tökre hasonlít rám. És ezt büszkén vállalom, mert igazán formás baba lett!
Tessék szépen regisztrálni fészbúkra is!!! Ez már tényleg tűrhetetlen.

Barbaral írta...

Ha nem a gyerekek, akkor ki fog vele játszani?:)))

A Facebook-kal kapcsolatban: sokáig ellenálltam neki, de egy közös játék miatt muszáj volt regisztrálnom. Azóta használgatom is, bár nagyon nem értem még és nem is szeretem.
Viszont sajnos sok dologról csak ott értesülök, ráadásul a vállalkozásomnak tényleg jó tett, hogy annak is csináltam egy oldalt. Így aztán ha már úgyis intézem a bizniszt, a Pepecselő:) oldalát is pátyolgatom közben.

Ryki írta...

Ági! Örülök, hogy tetszik a baba és most már lassan beadom a derekam és regisztrálok... :)

Barbi! Gyerekek fognak vala játszani, csak nem az ényemek, elküldöm őt is az ovisoknak a zebrával együtt! Azért megfordult a fejemben, hogy megtartom :))

Barbaral írta...

Sejtettem:). Csinálj egyet magadnak is:).

Ryki írta...

:))

Piroska írta...

Nagyon jó a blogod, már rendszeresen vissza járok hozzád :) Ez a Ducibaba meg fenomenális... nagyon tetszik... azt hiszem nekem is kell a lányomnak csinálni egyet :) imádja a babákat is ... Üdv. Szép estét sok kreativitást és elég pihenést ...

Betty írta...

Aranyos lett a babád, én is most gondolkodom hasonló elkészítésén a barátnőm kislányának, de szerintem az enyém egyszerűbb lesz (nem lehet még haja, mert szerintem megenné a kis csaj, úgyhogy sapkás lesz). Az 5letes oldalán találtam egy jó mintát, az alapján fogom elkészíteni.

Ryki írta...

Értékeletlen! Köszönöm és azt is hogy olvasol :)

Ryki írta...

Betty, köszönöm neked is. Igen én is a haja miatt nem merem odaadni a gyerkőcöknek. Tomszi 10 hónaposan egyből arra kattant rá :). Kíváncsian várom, hogy a tied milyen lesz :)