Az én titkos kis Világom...
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
“Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.” (Thomas Huxley)

2011. február 15., kedd

Díjat kaptam, mindennapjaim

Díjat kaptam Hajnitól. Nagyon örültem neki, mert kezdő bloggereknek lehet adni és ő rám is gondolt. Köszönöm!



A díjjal járó teendők:
Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.

- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.

- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.

- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.


Sajnos mostanában kicsit le vagyok maradva a blogok olvasásával, így most hirtelen nem is tudom kinek adhatnám tovább, aki még nem kapta meg, de ha lesz rá lehetőségem tovább fogom adni.

A mindennapjaimat teljesen kitölti a babázás és a gyereknevelés, így nem is nagyon írtam mostanság bejegyzést. Amikor mellgyulladást kaptam, akkor rájöttem, hogy most egy kicsit lassítanom kell és teljes figyelmem a gyerekekre kell fordítsam. Viszont már vannak napok amikor tudok egy picit hímezni és haladok a babaköszöntővel, ha egy nap pár X-et tudok böködni már annak is nagyon örülök, mert sok kicsi sokra megy és egyszer kész lesz :) De nem panaszkodom, mert a gyerekek nagyon aranyosak és csak ritka eset az amikor pont mind a kettő egyszerre akarja anyát és így én is nyugodtabb vagyok :) Tomika nagyon szépen növöget és van, hogy már 4 órát is alszik este... Apró örömök a életben, ha újra aludhatok 8 órát nagyon-nagyon meg fogom becsülni. Egy kicsit fárasztó amikor alszok 5 órát másfél órás reklámblokkal (szoptatás, fejés) De már látom, hogy egyszer ennek is vége lesz, így próbálom a babázás minden percét újra kiélvezni, mert élvezem nagyon, és amikor Tomika elmosolyogja magát, akkor tudom, hogy minden rendben! 

2 megjegyzés:

Barbaral írta...

Örülök, hogy jól vagytok:)
Napokig nem tudtam "bejönni" a blogodra, csak a régi fejléc-képedet adta fel.
Biztos a fazonigazítás miatt.

Ryki írta...

Ó, nem lehetett elérni a blogom? Sajnálom, most már maradok akkor ennél a háttérnél :)