Az én titkos kis Világom...
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
“Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.” (Thomas Huxley)

2010. október 31., vasárnap

Festés növényekkel

Találtam egy cikket itt. A növényekkel való festéshez ad pár tanácsot. Jó lenne kipróbálni :)

Kész

Nálunk most már kezd hagyomány lenni, hogy Karácsonykor saját készítésű ajándékot adunk párom szüleinek. Tavaly kezdődött, ekkor volt először ez a kérésük. Akkor próbáltuk ellőni azt, hogy itt az unoka,100% sk, de azért persze mást is kaptak. :)
Idén két könyvjelzőre gondoltam amikkel kész is lettem a héten, gondoltam megmutatom. A minta egy régi Praktika magazin mellékletéből van. Tudom még van idő Karácsonyig, de még sok mindent szeretnék elkészíteni mire jön a 2.babóca, ezért ez a nagy sietség. :)

2010. október 24., vasárnap

Találtam egy oldalt a neten. Itt nagyon sok jó ötlet van leírva, képekkel illusztrálva és különböző technikával is lehet találkozni. Még a finom receptek között is érdemes válogatni. :) Jó böngészést!

2010. október 21., csütörtök

Kiállítás





Ma voltunk a könyvtárban a kiállításon. Irigykedve néztem a munkákat, gyönyörűek voltak!! Jó lenne egyszer ilyen szépeket alkotni! Ahogy néztem a képeket egész feltöltődtem :)
A kedvenc

Segítség

Valamiért nem tudok írni a többiek blogjába... :( Így természetesen az összes játékon sem tudok részt venni, vagy csak írni, ha tetszik valami. Lehet hozzám se lehet írni, bár beállítottam, hogy bárki írhat. Ha valaki olvassa ezt a bejegyzést és tud segíteni, akkor egy pár tanácsot jó néven vennék. Köszönöm.

2010. október 20., szerda

Karácsony

Itt vagyok, így sikerült bejelentkezni és még szerkesztettem is egy kicsit a blogon :) Azt hiszem fog ez menni!

Tegnap megvettem a Praktika magazin legujjabb számát és a Diana kézimunkák keresztöltéses számát. Telistele van meseszép karácsonyi mintákkal! Imádom, azt se tudom melyikkel kezdjem, ötletem annyi lenne, hogy mit lehetne varrni, csak időm kevés... :(

Nekem van a legédesebb párom a világon! Tegnap kérdeztem tőle, hogy ráér-e valamelyik délután? Kérdezte, hogy miért, erre én: Mert szeretnél elvinni a könyvtárba a keresztszemes kiállításra! Erre ő: Ja,persze, már mondani is akartam! :)
http://www.bmtk.hu/adat/htmlfiles/meghívó-goblein2.pdf

2010. október 18., hétfő

Igen

Igen, most már nem bírtam tovább és én is csináltam egy saját blogot. Az elmúlt időben sokat olvastam a többiek bejegyzéseit és gondoltam, helló én is itt vagyok. :) Na persze az oldalam még tök kezdetleges és már az is eszembe jutott, ha kikapcsolom a gépet és megyek végre aludni akkor vajon vissza fogok tudni jelentkezni az oldalra... Majd kiderül.