Az én titkos kis Világom...
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
“Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.” (Thomas Huxley)

2011. május 31., kedd

Babaköszöntő fázisfotó

     Nem, nem a 3. jön, bár mostanában mindenki ezzel viccelődik, ha-ha.

Iciri-piciri talpacska


Unokahuginak készítem, csajos rózsaszínben és úgy tervezem, hogy én keretezem be. A Leventéét párom munkatársa keretezte be és nem igazán tetszik, ja és egy vagyon volt, ahhoz képest, hogy milyen kis kép. 

2011. május 10., kedd

Ajándék Monicától

     Ezt a szép medált kaptam Monicától, mert játszottam a játékán! Nagyon örültem neki, mert igazi meglepi volt és nagyon tetszik is, a fekete pötty pont kiemeli a sötétbarna szemem, telitalálat! :) 
     


Köszönöm! :)
     

2011. május 4., szerda

Idézet, mélypont

     Ági barátnémtól kaptam kölcsön egy csomó keresztszemes szakirodalmat (újságok és könyvek) csak sajnos egy időgépet nem adott hozzá, hogy időm is legyen megvalósítani a szebbnél-szebb mintákat :)

Az egyik könyvben nagyon megfogott amit a bevezetőben olvastam:

" ...A gépek nem képesek a keresztszemes hímzést a maga páratlan szépségében előállítani, minden hímzésnek saját karaktert kölcsönözve. A hímző lelke és személyisége tükröződik az olyan kis tökéletlenségekben, mint az öltések mérete, vagy hangsúlya, amelyek csak fokozzák a kézimunka varázsát."
                                                                /Modern keresztszemes hímzések- MK/  

     Kicsit mélyponton vagyok mostanában. Mikor leszek újra ember? 4 hónapja csak ismét egy anyagépezetnek érzem magam... Szoptatás, éjszakázás, pelenkázás, de ott a nagyobbik is, mosás, főzés, takarítás és persze van egy férjjelöltem is (aki egyem meg, néha mintha tényleg a harmadik gyerekem lenne)... DE optimista vagyok és ha egyszer újra lesz időm :)